PERFEKT GÅVA TILL NYBLIVEN PAPPA

Pappavitsar 6.0

249.00kr

Pappavitsar 6.0

I begynnelsen skapades vitsen. ”Varde humor”, sade skaparen, varpå han skrattade hejdlöst och upplevde summan av mänsklighetens alla kommande fyndigheter under en och samma tidlösa sekund. 

Att det gick till som ovan beskrivet är vi tämligen säkra på i dag. Vad som fortfarande – en bit in på 2020-talet – är en gåta är vad som hände härnäst. Vad kom egentligen först, papporna eller pappavitsarna? 

Förhoppningsvis kan denna bok fylld av himmelskt underfundiga ordvitsar inte bara bjuda på många skratt, utan även inspirera läsaren till att utforska livets vitsdom på sitt eget sätt.

I lager

Artikelnr: 6 Kategori:

Beskrivning

Hur många pappavitsar finns det i världen och hur stor är risken att du, eller någon i din omgivning, kommer drabbas?

Såvitt jag vet finns det ingen som har lyckats räkna dem, för de har en tendens att föröka sig. Så fort någon berättar en pappavits och framkallar den karaktäristiska blandningen av suckar och skratt hos sina oskyldiga mottagare, börjar nya underfundiga formuleringar att gro hos de mänskliga sinnen som är bärare av denna särskilda humorgen.

Det sägs att alla människor inte är mottagliga för pappavitsar, men hittills har jag aldrig träffat någon som är resistent mot dess härjningar och symptom. Faktum är att du, som läser den här texten just nu, med stor sannolikhet redan har blivit smittad. Pappavitsarna överlever alltid.

Ytterligare information

Vikt 515 g
Dimensioner 210 × 210 × 1.5 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pappavitsar 6.0”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Snart kan du beställa! Boken håller på att tryckas, så den kan dessvärre inte beställas riktigt än. Men skriv in din e-postadress och tryck på "SKICKA", så kontaktar jag dig så snart den ankommit mitt lager.