PERFEKT GÅVA TILL NYBLIVEN PAPPA

Välkommen till butikssidan där jag säljer mina böcker med pappavitsar! Här hittar du ett urval av böcker som är perfekta för alla som älskar de klassiska, tidlösa pappaskämten. Med över 140 000 följare på Instagram har mitt konto Pappavitsar etablerat sig som en av de främsta källorna för klassiskt roliga ordvitsar och i dessa böcker hittar du mina bästa och mest omtyckta pappaskämt.

Oavsett om du letar efter en rolig present till din egen pappa, din farfar, en fadersfigur i ditt liv eller bara vill skoja till det med några vänner, så hittar du gåvan här. Med dessa härliga böcker, fyllda med klassiska vitsar och roliga anekdoter, tar jag ordvrängeriet till nästa nivå i ett ärligt försök att få dig att skratta och må bra.

Dessa böcker med pappaskämt har sålts i tusentals exemplar och finns i bokhyllor över hela Sverige. De är tillverkade med trådbunden hårdpärm, har Velvet Touch-laminering och guldfoliering och passar utmärkt som coffe table-böcker.

 

Varukorgsinnehåll:

0 artiklar - 0.00kr

Visar alla 6 resultat

Snart kan du beställa! Boken håller på att tryckas, så den kan dessvärre inte beställas riktigt än. Men skriv in din e-postadress och tryck på "SKICKA", så kontaktar jag dig så snart den ankommit mitt lager.